0

health

BEZPEČNOST PŘI VÝROBĚ
E-LIQUIDŮ DEKANG

E-liquidy Dekang jsou vyráběny ve velmi přísných hygienických podmínkách. Prostory, kde se liquidy plní jsou velmi pečlivě odizolovány a přístup do nich není možný bez speciálního oblečení. Firma Dekang je největší výrobce e-liquidů na světě a je držitelem osvědčení SGS a dalších.

drop

OBALY E-LIQUIDŮ DEKANG

Neustále pracujeme na tom, aby produkty od nás plnili ta nejvyšší bezpečnostní kritéria, abyste měli jistotu, že dostáváte to nejlepší. Snažíme se vyrábět obaly tak, aby Vás e-liquid potěšil již v okamžiku nákupu. Obal obsahuje plastickou výstražnou samolepku pro nevidomé.

vaping

UŽÍVEJTE SI E-KOUŘENÍ

E-liquidy Dekang jsou jedny z nejpoužívanějších e-liquidů na trhu pro e-cigarety. Splňují certifikáty: CE, ROHS, SGS, FDO, MSD, ISO. Nabízejí vynikající příchutě a výbornou kouřivost.

flavors

E-LIQUIDY DEKANG ZÁŽITEK CHUTÍ,
NOVÝ DESIGN

V naší nabídce naleznete nejen populární řadu v novém kabátě Dekang CLASSIC, který nabízí 51 příchutí. V naší nabídce naleznete též populární řadu Dekang SILVER. Tato řada je trochu odlišná od řady liquidů Classic. Vyznačuje se výraznější chutí a silnějším aroma. Řada GOLD label je dodávána v 6ti příchutích té nevjyšší kvality a vyjímečné chuti a samozřejmě i prémiová řada 4 SEASONS.

banner logo

 

Vapering.cz

Jsme dovozci elektronických cigaret značky Jomotech. Táto firma vyrábá elektronické cigarety s veľmi vysokou technickou úrovňou a kvalitou.

Internetový obchod VAPERING.CZ ukladá súbory cookies, ktoré pomáhajú k jeho správnemu fungovaniu. Využívaním našich služieb s ich používaním súhlasíte.