0

LIQUIDY DEKANG CLASSIC 

Představujeme Vám novou designovou řadu určenou pro evropský trh a zároveň splňující všechna legislativní kritéria pro prodej v Evropě. Na obalech je všechno předepsané označení, složení, český návod a lahvička je zatavená ve fólii, aby měl zákazník jistotu, že s ní nebylo od výroby manipulováno.

DEKANG GOLD LABEL

Navrženo unikátní technologií za použití pouze přírodních, vysoce kvalitních přísad, řada Dekang GOLD label ztělesňuje unikátní chuť a aroma pro nevšední zážitek.Řada je produkována za použítí nejnovějších poznatků při získávání extraktů ovoce, vanilky a kávy - základních přísad, které jsou používány ve všech příchutích liquidů Dekang. 
Řada GOLD label je dodávána v 6ti příchutích té nevjyšší kvality a vyjímečné chuti -Crystal Menthol, Story of Lip, Vanilla Sky, Vaping Prime, Western Conqueror, ZERO Gram

DEKANG HIGH VG

NOVÁ ŘADA 70 VG | 30 PG TATO LUXUSNÍ ŘADA JE VYROBENÁ PODLE ORIGINÁLNÍ RECEPTURY FIRMY DEKANG

banner logo

 

Vapering.cz

Jsme dovozci elektronických cigaret značky Jomotech. Táto firma vyrábá elektronické cigarety s veľmi vysokou technickou úrovňou a kvalitou.

Internetový obchod VAPERING.CZ ukladá súbory cookies, ktoré pomáhajú k jeho správnemu fungovaniu. Využívaním našich služieb s ich používaním súhlasíte.