0

health

BEZPEČNOST PŘI VÝROBĚ
E-LIQUIDŮ DEKANG

E-liquidy Dekang jsou vyráběny ve velmi přísných hygienických podmínkách. Prostory, kde se liquidy plní jsou velmi pečlivě odizolovány a přístup do nich není možný bez speciálního oblečení. Firma Dekang je největší výrobce e-liquidů na světě a je držitelem osvědčení SGS a dalších.

drop

OBALY E-LIQUIDŮ DEKANG

Neustále pracujeme na tom, aby produkty od nás plnili ta nejvyšší bezpečnostní kritéria, abyste měli jistotu, že dostáváte to nejlepší. Snažíme se vyrábět obaly tak, aby Vás e-liquid potěšil již v okamžiku nákupu. Obal obsahuje plastickou výstražnou samolepku pro nevidomé.

vaping

UŽÍVEJTE SI E-KOUŘENÍ

E-liquidy Dekang jsou jedny z nejpoužívanějších e-liquidů na trhu pro e-cigarety. Splňují certifikáty: CE, ROHS, SGS, FDO, MSD, ISO. Nabízejí vynikající příchutě a výbornou kouřivost.

flavors

E-LIQUIDY DEKANG ZÁŽITEK CHUTÍ,
NOVÝ DESIGN

V naší nabídce naleznete nejen populární řadu v novém kabátě Dekang CLASSIC, který nabízí 51 příchutí. V naší nabídce naleznete též populární řadu Dekang SILVER. Tato řada je trochu odlišná od řady liquidů Classic. Vyznačuje se výraznější chutí a silnějším aroma. Řada GOLD label je dodávána v 6ti příchutích té nevjyšší kvality a vyjímečné chuti a samozřejmě i prémiová řada 4 SEASONS.

banner logo

 

Vapering.cz

We are importers of electronic cigarettes Jomotech. This company produces electronic cigaretts very high technical level and quality.

The VAPERING.CZ online store stores cookies that help make it work properly. By using our services you agree to use them.