0

LIQUIDY DEKANG CLASSIC 

Představujeme Vám novou designovou řadu určenou pro evropský trh a zároveň splňující všechna legislativní kritéria pro prodej v Evropě. Na obalech je všechno předepsané označení, složení, český návod a lahvička je zatavená ve fólii, aby měl zákazník jistotu, že s ní nebylo od výroby manipulováno.

DEKANG GOLD LABEL

Navrženo unikátní technologií za použití pouze přírodních, vysoce kvalitních přísad, řada Dekang GOLD label ztělesňuje unikátní chuť a aroma pro nevšední zážitek.Řada je produkována za použítí nejnovějších poznatků při získávání extraktů ovoce, vanilky a kávy - základních přísad, které jsou používány ve všech příchutích liquidů Dekang. 
Řada GOLD label je dodávána v 6ti příchutích té nevjyšší kvality a vyjímečné chuti -Crystal Menthol, Story of Lip, Vanilla Sky, Vaping Prime, Western Conqueror, ZERO Gram

DEKANG HIGH VG

NOVÁ ŘADA 70 VG | 30 PG TATO LUXUSNÍ ŘADA JE VYROBENÁ PODLE ORIGINÁLNÍ RECEPTURY FIRMY DEKANG

banner logo

 

Vapering.cz

We are importers of electronic cigarettes Jomotech. This company produces electronic cigaretts very high technical level and quality.

The VAPERING.CZ online store stores cookies that help make it work properly. By using our services you agree to use them.