0

Prodáváme pouze kvalitní zboží, vyráběné za nejpřísnějších podmínek, což zaručují certifikáty, které vlastní náš dodavatel a výrobce.

Certifikáty námi prodávaného zboží:

Certifikace SGS - služby, které nabízí SGS zahrnují inspekční služby a ověřování množství, hmotnosti a jakosti obchodovaného zboží, atestace kvality výrobků a dodržování zdravotních, bezpečnostních a právních standardů. Tento druh certifikace zajišťuje, aby výrobky, splňovaly normy stanovené vládami, normalizačními orgány nebo zákazníky SGS. Ověřovací orgány pak dohlížejí, aby produkty a služby byly v souladu s globálními standardy a místními předpisy.

Certifikát CE -schvalující výrobky jako vhodné pro prodej v zemích EU

Certifikát RoHS - dokládá, že výrobek neobsahuje těžké kovy jako např. rtuť, olovo apod.

Certifikát ISO - certifikát stvrzuje, že společnost, která je jeho vlastníkem splňuje uznávané evropské normy kvality, potvrzené renomovanými zkušebními středisky na základě splnění náročných kritérií.

Certifikát SGS - udělovaný největší inspekční a kontrolní světovou organizací

Elektronické cigarety a e-liquidy splňují ty nejpřísnější certifikáty

ceně e-cigarety je zahrnut recyklační poplatek REMA systému

banner logo

 

Vapering.cz

We are importers of electronic cigarettes Jomotech. This company produces electronic cigaretts very high technical level and quality.

The VAPERING.CZ online store stores cookies that help make it work properly. By using our services you agree to use them.